İletişim Hizmetler Hakkımızda Ana Sayfa
SEKTÖRDEN HABERLER
26 Haziran 2018 Salı - 16:34

Endonezya Jeotermal Fotoğraf Yarışması 2018 Büyük Ödül 30,000,000 IDR

Jeotermal Sahalar ve Jeotermal Arama ve Üretim sürecinde İnsan Kaynakları ve Doğal Kaynaklar temalı Endonezya Jeotermal Fotoğraf Yarışması'na son katılım 17 Ağustos 2018.

Endonezya Jeotermal Fotoğraf Yarışması 2018 Büyük Ödül 30,000,000 IDR

Endonezya Uluslararası Jeotermal Kongresi ve Sergisi, 5-8 Eylül 2018'de Jakarta Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Etkinlikte, komite yine halk ve öğrenciler tarafından takip edilebilecek bir fotoğraf yarışması düzenleyecektir. Her katılımcı her kategori için en fazla 5 (beş) fotoğraf sunabilir ve her fotoğrafın başlığı olmalı ve çekildiği yer yazılmalıdır. IIGCE 2018, “Endonezya'nın Enerji Sürdürülebilirliği için Jeotermalin Güçlendirilmesi” temasını taşıyacaktır. Komite, kasanan fotoğrafa toplam 30 milyon Rupiah değerinde nakit para ödülü verecektir.

Tema

Jeotermal Peyzaj ve Nesneler, Jeotermal Sahalar ve Jeotermal Arama ve Üretim sürecinde İnsan Kaynakları ve Doğal Kaynaklar.

Ödül Kategorileri

  1. Drone Fotoğrafları: Birincilik (1 kişi) ve İkincilik (3 kişi).
  2. Drone Fotoğrafı Olmalayan Dİğerleri: Birincilik (1 kişi) ve İkincilik (3 kişi).

Ödüller

Birinci gelen kişi 7.500.000 Rupiah ve ikinci gelenlerin her biri 2.500.000 Rupiah alacak. Toplam ödül 30.000.000 Rupiah’dır.

Katılım Koşulları

  • Fotoğraflar dijital formatta olmalıdır. Bu yarışmaya katılmak için hiçbir baskı veya film gönderimi kabul edilmeyecektir.
  • Tüm dijital dosyalar 1 MB veya daha büyük olmalı, JPEG veya JPG formatında olmalı ve en az 300 dpi olmalıdır.
  • Fotoğraflar, yatay formatta en az 3,000 piksel genişliğinde (yatay olarak) olmalıdır.
  • Fotoğraflar, giriş tarihinden en az 2 (bir) yıl önce alınmış olmalı ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül kazanmamış olabilir.
  • Kırpma, renk düzeltmesi gibi yalnızca ufak dzüeltmeler kabul edilebilinir. Yüksek dinamik aralıklı görüntüler (HDR) ve panoramalar kabul edilemez. Lütfen fotoğrafa bir çerçeve ve işaret eklemeyin.
  • Görüntüler, lekeleri veya çizikleri çıkarmak için dijital olarak geliştirilebilir, ancak fotoğraf anipülasyonu yapılamaz. Katılımcılar görüntüyü daha parlak, daha net, vb yapmak için geliştirebilir, ancak içeriği manipüle edemezler. Jüri, aşırı bir şekilde müdahele edilerek özgünlüğünün değiştirildiğine inandıkları bir fotoğrafı diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
  • Fotoğraf, bütünüyle, yarışma katılımcısı tarafından çekilen tek bir orijinal çalışma olmalıdır. Yarışmaya katılarak, her bir katılımcı, gönderilen fotoğrafın yalnızca katılımcı tarafından oluşturulan orijinal bir eseri temsil ettiğini, onayladığını ve garanti ettiğini, fotoğrafın herhangi bir telif hakkı, ticari marka, ahlaki hak, gizlilik / tanıtım veya fikri mülkiyet hakkını ihlal etmediğini beyan ve taahhüt eder. Herhangi bir kişi veya kuruluşun hakkı ve başka hiçbir tarafın fotoğrafta hakkı, başlığı, talebi veya menfaati yoktur.
  • Her katılımcı, her kategori için en fazla 5 (beş) fotoğraf sunabilir. Her fotoğrafın dosya adı aşağıdaki gibi olmalıdır:CategoryNumber-PhotoTitle-Location-PhotograperName-HandphoneNumber.jpg, SunsetoverPowerPlant-Kamojang-SamuelKarim-082212345678.jpg.

Fotoğraflar iigce.photocompetition@iigce.com adresine e-posta ile gönderilebilinir.

Son Gönderim Tarihi: 17 Ağustos 2018.

Kazanan ve Aday Gösterilecek fotoğraflar,6 - 8 Eylül 2018 tarihleri ??arasında Cakarta Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir ve İlk Kazanan Saha Gezisi Biletini kazanacaktır.

Tüm aday fotoğrafların sergilenecek ve bütün katılımcılar katılım sertifikası alacaktır.

Birinci ve ikinci olan fotoğraflar jeotermal yayın ve tanıtımlar için kullanılabilir.

 

Detaylı bilgi için: http://infosayembara.com/info-lomba.php?judul=geothermal-photo-competition-2018-win-great-prize-idr-30000000

 

 

 

Etiketler:
2018 GRC Ödülleri
2018 GRC Ödülleri
Jeotermal Santrali Dora-4 Enerji Üretmeye Başladı
Jeotermal Santrali Dora-4 Enerji Üretmeye Başladı
Nevşehir Jeotermal Dağıtım Tesisi Projesi Değerlendirme Toplantısı
Nevşehir Jeotermal Dağıtım Tesisi Projesi Değerlendirme Toplantısı

Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2131. Sokak 27/23 Çankaya / Ankara

Telefon: 0 312 219 40 12

E-posta: info@jemgradient.com